Adres

CSV ‘28
Sportlaan 4
8043 WD Zwolle

OpenStreetMap

Algemene informatie over Stadshagen

De wijk Stadshagen is binnen 10 minuten vanaf de A28 goed te bereiken. Rondom CSV ’28 is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Toch vragen we iedereen uitdrukkelijk om de bordjes “parkeren OO Run” aan te houden en de aanwijzingen van onze verkeersregelaars op te volgen om de overlast in de wijk zo tot een minimum te beperken.

Woon je in de buurt? Kom dan bij voorkeur op de fiets!

Routebeschrijving

Vanaf A28

Neem de afslag Zwolle Zuid (afrit 18) en volg de borden richting Hasselt (N331). Je volgt de N331 tot de kruising met de Stadshagenallee. Daar sla je rechtsaf en vanaf daar volg je de bordjes “parkeren OO Run”.

Vanaf Kampen

Rij richting Zwolle via ’s Heerenbroek over de Zwolseweg. Bij de kruising met de Hasselterweg sla je linksaf, richting Hasselt / Genemuiden. Daarna ga je bij het eerste kruispunt rechtsaf naar de Stadshagenallee. Vanaf daar volg je de bordjes “parkeren OO Run”.

Vanaf Hasselt

Volg de N331 naar Zwolle. Wanneer je Zwolle binnen rijdt, sla je bij de eerste verkeerslichten linksaf, de Stadshagenallee op.

Vanaf daar volg je de bordjes “parkeren OO Run”.

Parkeren

P1:

Komende vanaf de Hasselterweg (N331) => Stadshagenallee:

Voor P1 neem je bij de eerste rotonde de derde afslag naar de Eli Heimanslaan. Bij de kruising met de Sportlaan tref je verkeersregelaars aan die je zullen begeleiden naar een parkeerplaats.

P2:

Komende vanaf de Hasselterweg (N331) => Stadshagenallee:

Voor P2 neem je bij de eerste rotonde de tweede afslag (rechtdoor). Bij de volgende rotonde neem je de derde afslag naar de Laan der Molens. Daarna neem je de eerste afslag links naar de Loodwitmolen. Daar tref je verkeersregelaars aan die je zullen begeleiden naar een parkeerplaats.

Parkeerplaats P2 staat op Google Maps aangeduid als "De Verbinding". Klik hier voor een kaartje (opent in een nieuw scherm).